Servicii de fizioterapie

Clinica Ana Top din Calarasi - ingrijiri la domiciliu

Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii de fizioterapie pentru a vă ajuta să vă recâștigați sănătatea, vitalitatea și să vă bucurați de o viață fără dureri. Echipa noastră de specialiști calificați și aparatura de ultimă generație ne permit să oferim terapii personalizate și eficiente, adaptate nevoilor și condiției fiecărui pacient.

Serviciile noastre de Fizioterapie:

  1. Terapie Manuală Experții noștri în terapie manuală utilizează tehnici specifice pentru a reduce durerea și inflamația, a restabili mobilitatea articulațiilor și a îmbunătăți flexibilitatea musculară. Terapia manuală poate fi benefică pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv dureri de spate, articulații dureroase și tensiune musculară.

  2. Hidroterapie Hidroterapia implică utilizarea apei în scopuri terapeutice și de recuperare. Bazinul nostru modern de hidroterapie oferă un mediu sigur și confortabil pentru exerciții specifice care ajută la reducerea durerilor, creșterea mobilității și tonifierea mușchilor.

  3. Electroterapie Terapia cu ajutorul curentului electric poate fi utilizată pentru ameliorarea durerii și inflamației, stimularea circulației sanguine și recuperarea musculară. Avem echipamente de ultimă generație care ne permit să oferim tratamente eficiente și non-invazive.

  4. Terapie prin Exerciții Programul nostru de terapie prin exerciții vă ajută să vă întăriți mușchii, să vă îmbunătățiți postura și să vă creșteți nivelul de activitate fizică. Echipa noastră va crea un plan personalizat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de recuperare și să vă mențineți sănătatea pe termen lung.

  5. Masaj Terapeutic Masajul terapeutic vizează relaxarea mușchilor tensionați, reducerea stresului și stimularea circulației sanguine. Terapeuții noștri experimentați vor folosi tehnici specifice pentru a vă oferi o experiență relaxantă și benefică pentru corp și minte.

Cum să beneficiați de serviciile noastre:

Pentru a începe drumul către o viață mai sănătoasă și activă, vă invităm să ne contactați pentru a programa o evaluare inițială. Împreună, vom identifica nevoile dumneavoastră individuale și vom crea un plan personalizat de tratament.

La ANA TOP SRL, vă garantăm că veți primi o atenție specială și terapii de înaltă calitate, concepute pentru a vă ajuta să vă recuperați și să vă mențineți sănătatea optimă. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă vă așteaptă cu brațele deschise să vă ofere cele mai bune servicii de fizioterapie!