Serviciile noastre

Scopul îngrijirii la domiciliu este ca pacientul să beneficieze de îngrijire demnă, adecvată si corespunzătoare nevoilor individuale direct în mediul său familiar.
Selecteaza serviciul de mai jos.

Obiectivul principal al acestei noi societati este acela de a oferi clientilor/pacientilor servicii de calitate in domeniul ingrijirilor la domiciliu, in special pacientilor neurologici care au suferit accidente vasculare, traumatisme craniene, hernii de disc si care sunt vrtemelnic imobilizati la pat.

Investigatii

Tipurile de terapii folosite se gasesc mai jos

Ingrijirile la domiciliu

Ingrijirile la domiciliu fac parte integranta din marea categorie a ingrijirilor comunitare si ele pot fi descrise ca ingrijiri si ajutor acordat acasa, in familie, celor ce au nevoie. Scopul principal al acestui model de ingrijire este acela de a face posibil ca oamenii sa-si mentina gradul de independenta si sa-si continue viata acasa cit mai mult timp posibil.

Laser-terapia

foloseste energia luminoasa absorbita de tesuturile pacientului. Local aceasta energie declansaza modificari biologice la nivel celular care duc la intensificarea circulatiei sangvine locale inlaturand temporar durerea si rigiditatea din muschi si din articulatii.Doza si frecventa tratamentului cu laser poate fi reglata in functie de efectul scontat.De asemenea, lumina laser in spectrul jos acceelereaza regenerarea nervilor, a cresterii osoase ca si vindecarea ranilor.