Serviciile noastre

Scopul îngrijirii la domiciliu este ca pacientul să beneficieze de îngrijire demnă, adecvată si corespunzătoare nevoilor individuale direct în mediul său familiar.
Selecteaza serviciul de mai jos.

Pacientii care au suferit un accident vascular cerebral reprezinta o categorie speciala de pacienti care necesita ingrijiri medicale la domiciliu pe o perioada lunga de timp cu rezultate in practica destul de modeste daca serviciile medicale nu au fost aplicate la momentul oportun si de catre un cadru medical specializat cu o dotare corespunzatoare.

            Desi in judetul Calarasi exista la ora actuala mai multe firme care presteaza servicii de ingrijiri la domiciliu, acestea se adreseaza tuturor pacientilor asigurati care sunt imobilizati la pat din diverse motive oferind in principal monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor, recoltarea produselor biologice si ingrijirea plagilor. Pacientii care au suferit un accident vascular cwerebral au un deficit motor care necesita manevre de kinetoterapie, de fizioterapie aplicate precoce pentru a obtine niste rezultate favorabile intr-un timp minim.